ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU ®
“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar! M. Kemal ATATÜRK

OKULUMUZDAKİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ

Değerli Velilerimiz,Sevgili Öğrencilerimiz,

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkileyen korona virüs sebebiyle Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının aldığı önlemlere Özel Gürçağ Okulları olarak bizler de gereken desteği vermekte ve bu virüsle mücadele kapsamında hijyen uygulamalarına her zamankinden fazla özen göstermekte ve önem vermekteyiz. Okulumuz genelinde ve Yaşamkent Anaokulunda günlük dezenfekte çalışmalarına ek olarak her hafta sonu detaylı bir şekilde dezenfeksiyon işlemleri yapılmaktadır. Okul girişinden başlayarak konferans salonu, kütüphane, spor salonu, yemekhane, kapalı havuz, branş derslikleri gibi ortak kullanım alanları ve derslikler hiçbir detay atlanmadan Saglik Bakanlığı onaylı özel dezenfekte malzemeleri ile temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir.

Çocuklarımızın sağlığını korumak adına sizlerin de bu önlemleri evde devam ettireceginize ve onları bilinçendireceğinize inancımız tamdır.

Toplumsal mücadelemiz adına alınacak tedbirlere her koşulda uydugumuzu bildirir, sağlıklı ve mutlu günler dileriz

0312 240 08 05 - gurcag@gurcag.k12.tr
ADRES: YAŞAMKENT MAH. 3072. SOKAK NO: 43-45 ÇANKAYA-ANKARA